Vezi cum a jignit-o Ioan Nicolae pe Oana Stancu, enervându-l pe Mihai Gâdea

SMS - 2
SMS - 2

Scene tensionate, ieri, în emisiunea Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea.  Se discuta despre facilitățile primite de Ioan Nicolae, care, potrivit procurorilor, obținea gaz ieftin, deși avea datorii la Romgaz. DIICOT acuză relații personale și de afaceri ale lui Ioan Nicolae cu Adriean Videanu.

Fostul ministru al Economiei intră prin telefon și se lansează în explicații tehnice despre gazul metan, insistând că a salvat mii de locuri de muncă, nu pe Nicolae. Contrat de Oana Stancu, Videanu îi dă replica folosind apelativul ”Dragi colegi”. Mihai Gâdea îi taie imediat macaroana: ”Nu suntem colegi cu dumneavostră. Dumneavostră sunteți coleg cu Udrea, nu cu noi”.

La câteva minute după Videanu, Ioan Nicolae îi dă un sms Oanei Stancu. Oana îl redirecționează către Mihai Gâdea, care refuză dialogul cu Nicolae, pe motiv că acesta a fost obraznic cu doamna Stancu.

Pe mobilul lui Mihai Gâdea, am putut surprinde mesajul original:”Daca ave-ti o urma de bun simt sunati-ma sa luati si p.m. de vedere!”.

De fapt, erau jignite două doamne: Oana Stancu, acuzată de lipsă de bun simț, și doamna de română, care s-a străduit degeaba să-i explice miliardarului cum se scrie ”aveți”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel