Vezi cum a cerut Traian Băsescu să i se adreseze jurnalistul TVR

basescu tvr
basescu tvr

Aflat, joi, la primul interviu la televiziunea publică din campania pentru referendumul din 29 iulie, preşedintele suspendat Traian Băsescu i-a solicitat  jurnalistului TVR care-l intervieva să i se adreseze cu apelativul „preşedinte ales”, deoarece „cetăţeanul Traian Băsescu” nu ajungea niciodată în studioul Televiziunii Naționale.

[caption id="attachment_205469" align="alignleft" width="400" caption="Sursa foto: TVR.info.ro"][/caption]

„Sunt un preşedinte ales până pe 29 (iulie – n. red) (...) Eu nu cred că am devenit civil”, a precizat Traian Băsescu, în cadrul dezbaterii de la TVR1, difuzată începând cu ora 20.00.

În momentul în care moderatorul s-a adresat cu „preşedintele Traian Băsescu, cetăţeanul Traian Băsescu”, președintele suspendat a replicat: „cetăţeanul Traian Băsescu nu ajungea niciodată în studioul dumneavoastră”, scrie NewsIn.

În cursul zilei de joi, purtătorul de cuvânt al președintelui suspendat, Bogdan Oprea, a reclamat că Traian Băsescu nu este lăsat să participe, timp de oră, la TVR, în cadrul campaniei care a început deja, televiziunea publică acceptând doar o jumătate de oră. Ulterior, TVR a revenit asupra deciziei și i-a acordat lui Traian Băsescu 50 de minute de emisiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel