Vezi cine va transmite "războiul" Ungaria-România, de la Budapesta

Naționala de fotbal a României va întâlni, vineri, reprezentativa similară a Ungariei, într-un meci decisiv pentru calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal din 2014, care se va desfășura în Brazilia. Partida va începe la ora 21:30, și va fi transmisă în direct de TVR 1 și TVR HD, și LiveText pe DCNEWS.RO.

Reprezentativa de fotbal a României va da piept Ungariei începând cu ora 21:30, pe Stadionul "Ferenc Puskas" din Budapesta. Meciul va fi comentat pentru telespectatorii TVR de Marian Olaianos şi Emil Hossu-Longin.

Sancțiune: meciul naționalei cu Ungaria se va juca fără spectatori

Partida de vineri se va disputa fără spectatori, după ce Comisia de Disciplină a FIFA a decis să sancţioneze federaţia ungară, din cauza manifestărilor de rasism şi antisemitism de la meciul amical cu Israel din august 2012.

Pițurcă a anunțat lotul pentru dubla decisivă cu Ungaria și Olanda

Selecţionata României va întâlni naţionala Ungariei la 22 martie pe Stadionul Puskas Ferenc din Budapesta, iar pe 26 martie va juca, tot în deplasare, împotriva echipei naţionale a Olandei, pe Amsterdam Arena. Ambele confruntări vor avea loc începând cu ora 21:30. Returul cu Ungaria va avea loc pe 6 septembrie, de la ora 20:00, pe Arena Națională din București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel