Vezi cine va transmite meciurile Ligii I din sezonul viitor

Misterul  asupra televiziunilor care vor transmite meciurile din Liga I, începînd din vară, pentru următorii cinci ani, se pare că a fost dezlegat. Potrivit  Fanatik.ro, lămuririle au venit dinspre Cluj, acolo unde sâmbătă noaptea, Arpad Paszkany, patronul CFR Cluj, dar şi al unui trust de presă care include două televiziuni, a dat o mega-petrecere de adio.

Salariații celor două televiziuni ale lui Arpad Paszkany, Look TV şi Transilvania Live, au fost anunțați că posturile au fost cumpărate de Intel Sky Broadcast,  firma din Malta care acum câteva săptămîni dăduse lovitura şi achiziţionase drepturile pentru Liga 1 din România.

Potrivit sursei citate, suma pentru care Arpad Paszkany s-a despărţit de cele două televiziuni este în jurul a 8 milioane de euro. Look TV şi Transilvania Live au fost cumpărate de Intel Sky Broadcast, firma care a achiziţionat drepturile TV ale Ligii 1 pentru următoarele cinci sezoane.

Oamenii care manageriază această firmă sunt englezi, şi nu ruşi cum au lăsat de înţeles cei de la Liga lui Gino Iorgulescu, forul care a încredinţat drepturile TV pentru sezoanele 2014-2019. Proprietarii lui Intel Sky fac parte dintr-un consorţiu-gigant, de sorginte britanică, şi mai au afaceri în domeniul imobiliarelor, agriculturii şi drepturilor de transmisie ale altor competiţii mondiale, cum ar fi de exemplu baschetul.

Cele două televiziuni vor fi rebranduite, acestea se vor numi Look TV şi Look Plus. Acestea sunt cele două televiziuni pe care microbistul român va putea viziona partidele din Liga 1 începând din sezonul viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel