Vezi cine o mai urmează pe Elena Udrea la Mișcarea Populară

udrea popescu
udrea popescu

După modelul PP-DD, unde demisiile se țin lanț,  mai mulți parlamentari ai Partidului Democrat Liberal vor pleca pentru a se alătura Mișcării Populare, după demisia Elenei Udrea și înscrierea acesteia în partidul moșit de președintele Traian Băsescu.

După demisia Elenei Udrea din Partidul Democrat Liberal şi înscrierea ei în Partidul Mişcarea Populară, doi senatori şi trei deputaţi liberal-democrați  vor  deveni membri PMP.

Este vorba despre  senatorii Andrei Voloşevici, Ciprian Rogojan şi deputatii Florin Popescu, Florin Secară şi Gheorghe Florin, potrivit realitatea.net.

 Europarlamentarul Cristian Preda, care a părăsit recent PDL, a anunţat pe blog, joi seară, că intră în Partidul Mişcarea Populară şi candidează pentru un nou mandat la Parlamentul European.

Graba de care dau dovadă oamenii lui Traian Băsescu pentru organizarea partidului are o miză; alegerile europarlamentare din mai și propulsarea Elenei Băsescu pe un loc eligibil pentru încă un mandat. Totuși, potrivit sondajelor, Mișcarea Populară  are puține șanse să se impună pe scena politică într-un timp atât de scurt. Și încă un amănunt: bătaia pentru un loc eligibil pe listă, în afară de mezina președintelui, este mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel