Vezi cine este viitorul logodnic al Cătălinei Ponor

catalina-ponor-Tommy-Ramos
catalina-ponor-Tommy-Ramos

Cătălina Ponor se logodește după Jocurile Olimpice de la Londra. Alesul este Tommy Ramos, un gimanst  din Puerto Rico.

Gimnasta de 25 de ani a confirmat pentru Libertatea că plănuiește să se logodească. “S-au scris numai prostii, cum că aș fi combintă cu nu știu ce oficial al unei echipe de baschet…Aiurea…Sunt cu altcineva, un gimnast. Este un barbat la care țin foarte mult. Am o relație serioasă și, da, după Olimpiadă ne vom logodi!”

Alesul Cătălinei este supranumit de presa din țara sa, Puerto Rico, “Golden Boy”. Tommy Ramos are 25 de ani, este specialist la inele și a fost singurul gimnast participant la Olimpiadă din partea țării sale.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an și jumătate în sala de gimnastică a unui concurs internațional, și a fost dragoste la prima vedere.

Carmen Ponor, mama gimnastei, a confirmat relația celor doi, afirmând: “Este adevarat. Cătălina se va logodi după Olimpiadă.” Tot aceasta a spus că evenimentul va fi unul restrâns și va avea loc la Constanța, orașul natal al gimnastei. “vreau să-I cunosc și eu pe părinții lui Tommy. Oricum este alegerea Cătălinei, eu nu mă implic în viața ei personală. Îi respect alegerile”, a continuat aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel