Vezi ce spune Sebastian Ghiță, patronul RTV, despre Băsescu și Ponta

ghita
ghita

Sebastian Ghiță, patronul România  TV, într-un interviu pentru Q Magazine vorbește despre  președintele Traian Băsescu ca despre  "un om cu multa experiență" care "iubește oamenii", iar despre premierul Ponta  a afirmat că este  "unul dintre cei mai buni premieri ai Romaniei. Sebastian Ghiță a vorbit si despre candidatura sa din partea USL Prahova la alegerile din 9 decembrie, dar și despre afacerea din media.

Întrebat dacă  Traian Basescu este un bun român, Sebastian Ghiță a declarat că speră că da. "Vom trage toți concluziile la sfârșit. Este președintele României, deci ocupă o funcție obţinută cu cele mai multe voturi. Este cel mai înalt funcționar român. Trebuie să respectam asta. Şi dânsul trebuie să ne respecte pe noi.  N-am avut contact direct cu președintele Băsescu. Cred că e un om cu multă experiență şi cred că iubește oamenii. Îmi dau seama că funcția şi responsabilitățile îl apasă. Cred că știe foarte bine ce are de făcut pentru a-şi împlini mandatul şi pentru a deveni iubit şi respectat. Nimănui nu-i strică mai multă înțelepciuneț", a declarat Patronul RTV.

Despre intrarea în media, Ghiță a spus că "RTV e o altă poveste. Am spus că voi intra în media şi am intrat. Știu că mulți nu-mi dădeau șanse. Eu n-am făcut decât să pariez pe echipa de acolo. Sunt cei mai buni. Vor fi în scurt timp prima televiziune de știri din ţară. România TV. Este cel mai echilibrat canal de știri. Avem studii de piață în acest sens. Avem şi deciziile CNA, care susțin acest punct de vedere. Așadar, influenţa şi includerea în anumite cercuri vin din ceea ce ești, din ceea ce faci, din ceea ce te duce mintea să faci, din efortul oamenilor cu care lucrezi. Nu lucrurile sau banii îţi dau influenţă. Nici Bucureștiul, nici provincia. Dacă te duce mintea, ești inclus, dacă nu, ești exclus", a mai precizat patronul RTV.

 Relația de prietenie cu Victor Ponta nu l-a afectat, a declarat Sebastian Ghiță. "Cred că Ponta este şi va fi unul dintre cei mai buni premieri ai României. Asta nu înseamnă că nu mai are de făcut progrese. Inclusiv la capitolul înțelepciune. Viața fiecărui om are un curs. Nu mă afectează relația cu Victor Ponta. Nu vreau nici să mă laud cu ea, nici să o exploatez, nici să mă încurce această relație. Sigur, îmi doresc să am aceeași relație cu Victor Ponta precum aceea pe care o aveam când jucam baschet. Să participi însă la construcția societăţii este o obligație. Cine nu o face este iresponsabil", a continuat Ghiță, fiind întrebat dacă s-ar mai fi lansat în politică în cazul în care nu ar fi fost un apropiat al lui Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel