Vezi ce a declarat Traian Băsescu, de ziua bărbatului

basescu cumparaturi
basescu cumparaturi

Șeful statului nu va merge duminică la lansarea candidaţilor PDL, deși a fost invitat, dar va găsi "o formulă" să le mulţumească democrat-liberalilor pentru costurile pe care le-au "încasat ca urmare a trecerii ţării prin criză". Declarația a fost făcută, sâmbătă, de ziua bărbatului, chiar de Traian Băsescu, la plecarea dintr-un hipermarket unde a făcut cumpărături.

"Dacă era un Congres ... E adevărat că poate sunt îndreptăţiţi să spere într-o prezenţă, pentru că au fost partidul care a dus greul extraordinar din perioada crizei. Dar o să găsesc eu o formulă să le mulţumesc pentru costurile pe care le-au încasat ca urmare a trecerii ţării prin criză", a spus Traian Băsescu, conform imaginilor difuzate de stirileprotv.ro, informează Mediafax.

Interpelat de ziariști, Traian Băsescu a răspuns la întrebările puse de aceștia privind relaţia cu premierul desemnat, votul din Parlament pentru noul guvern, vizita de sâmbătă la Cotroceni a premierului demis Mihai Răzvan Ungureanu şi a mai multor miniştri, discuţiile cu FMI, dar a vorbit și sepre produselel cumpărate.

"Preţurile n-au crescut faţă de acum două săptămâni când am fost ultima dată. Trebuie să vă spun că m-am bucurat, uite ce salată frumoasă, spre exemplu, românească, ia uite ce salată mare, frumoasă, românească. Uite-o! Proaspătă! Aia olandeză e deja veştejită, spre deosebire de a noastră", a spus Băsescu râzând.

În opinia președintelui, ziua bărbatului este cea mai ”stupidă sărbătoare”.

"Am luat şi chipsuri, uite şi pâine şi portocale şi banane. Am primit şi o bere de ziua bărbatului, cea mai stupidă sărbătoare, ca şi cum n-ar fi toată ziua ziua noastră", a mai spus Băsescu.

După ce le-a oferit jurnalistelor portocale și berea primită cadou în magazin, precizând că nu consumă un astfel de produs, Traian Băsescu s-a amuzat când o tânără ce asista la dialog a comentat "Ia de la Băsescu!", aluzie la un filmuleț care circulă pe Internet.

PDL organizează, duminică, lansarea naţională a candidaţilor partidului în alegerile locale, unde este așteptat și premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu. La acest eveniment, care va avea loc la Sala Polivalentă de la ora 11.00, PDL a anunţat prezenţa a peste 7000 de participanţi, membri ai partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel