Vezi anunțul lui Crin Antonescu pentru Parchetul General și DNA

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Aflat vineri la Alexandria cu ocazia lansării candidaților USL,  preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că anunţă Parchetul General şi DNA că în această campanie electorală îşi va folosi întreaga capacitate politică de a determina cetăţenii să voteze USL.

 "Sunt prieten cu Liviu Dragnea pentru că are curaj şi anunţ Parchetul General şi Departamentul Naţional Anticorupţie din România că în această campanie electorală şi eu îmi voi folosi întreaga capacitate politică de a determina cetăţenii din Teleorman şi din România să voteze USL" , a spus Antonescu.

"Sunt prieten cu Liviu Dragnea pentru că, împreună cu Liviu Dragnea, cu Victor Ponta, cu Daniel Constantin, cu Radu Stroe am pornit această construcţie pentru milioane de oameni, care este USL, şi vom rămâne împreună până când vom avea o Românie puternică nu pentru USL, pentru PSD sau PNL, ci o Românie pentru toţi românii", a adăugat Antonescu.

 Liderul PNL, care este şi el candidat într-un colegiu de senator din Teleorman, a arătat că nu vrea şi nu crede că trebuie să se mai vorbească în această campanie despre cei care au condus până acum România sau despre Traian Băsescu.

 El a precizat că "România puternică" - aceasta fiind şi denumirea programului de guvernare al USL - reprezintă o ţară care are conducători puternici, capabili să reprezinte interesele naţionale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel