Veşti proaste pentru copii şi pensionari. Radu Oprea: Alba - neagra cu destinele oamenilor

Radu Oprea critică informaţiile lansate în spaţiul public de către guvernanţi cu privire la majorarea pensiilor şi dublarea alocaţiilor. 

"Sinistrul Florin Cîțu anunță oficial că NU va majora pensiile cu 40% de la 1 Septembrie. Deși până acum spunea că banii sunt prinși in buget Cîțu se joacă alba - neagra cu destinele oamenilor, alegând să nu respecte legea. Nici alocațiile pentru copii nu se vor dubla începând cu 1 august.

Acestea sunt lucrurile 'fantastice' pe care Florin Cîțu le pregătea. Dacă ar fi avut un plan de repornire a economiei, de susținere a locurilor de muncă, a puterii de cumpărare, lucrurile ar fi putut sta altfel astăzi.

Vă readuc aminte că primele măsuri luate de Guvernul Haotic au fost cele de reducerea a veniturilor colectate, eliminând taxarea băncilor și a companiilor din energie. Acum se vaită că n-ar fi bani. Pentru pensionari și copii nu sunt, dar pentru afacerile clientelei politice, care dă tun după tun financiar pe timp de pandemie, sunt din belșug", a scris senatorul PSD Radu Oprea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel