EXCLUSIV  Firme cu sediul social într-un apartament de bloc, fără avizul vecinilor. Năsui: Nu mai e nevoie. Fără nicio problemă

Avizul vecinilor la sediul social în bloc, modificat. Sursa: pixabay
Avizul vecinilor la sediul social în bloc, modificat. Sursa: pixabay

Claudiu Năsui le-a dat veşti bune antreprenorilor. Acesta a spus care sunt noile condiţii în care se pot deschide firme cu sediul social într-un apartament de bloc. 

Ministrul Economiei a spus în exclusivitate la DC NEWS că a fost eliminat avizul obligatoriu din partea vecinilor pentru antreprenorii care vor să îşi deschidă sediul social al firmei în apartamentul de bloc. Astfel, dacă firma nu prestează activitatea din apartamentul de bloc, nu este nevoie de acordul vecinilor. 

"Privatul nu mai trebuie văzut ca un potenţial infractor. Antreprenorul privat nu este pus imediat pe rele, pe infracţiuni. Mai spun un lucru. Dacă sunt escroci, cu siguranţă sunt, nu îi împiedica legea să dea tunuri. De 30 de ani, de când avem greutăţi puse în seama antreprenorilor, nu e ca şi cum nu am avut evaziune fiscală, tunuri şi ţepe. 

Avem logica asta, că dacă îi îngreunăm pe toţi, îi împiedicăm pe cei care vor să încalce legea. Dacă cineva vrea să dea o ţeapă de 100.000 de euro, nu se împiedică în avizul vecinilor. Semnează în fals şi gata, face el ceva. 

Acum nu mai e nevoie de avizul vecinilor, dacă nu se desfăşoară activitate la sediu. Nu se poate face restaurant la etajul 3. Dar dacă e pentru sediu social, fără nicio problemă. Ca să aveţi o adresă de corespondenţă oficială, ca statul, ANAF-ul sau alţi creditori şi parteneri de business să aibă acces la această adresă socială", a declarat Claudiu Năsui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel