Vestea momentului pentru fanii ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce se întâmplă cu emisiunea și Ilinca Vandici

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” revine la Kanal D.

„Bravo, ai stil! Celebrities", reality show din România despre stil şi atitudine, revine la Kanal D din această toamnă. Ilinca Vandici le va prezenta pe cele nouă concurente.

Concurentele se pregătesc pentru o bătălie a stilului, dar şi pentru o experienţă în care se vor redescoperi şi vor evolua stilistic sub îndrumările atente şi provocările lansate de juraţi.

Ilinca Vandici, primele declarații

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, a făcut primele declarații despre noul sezon. „Sunt foarte fericită şi de abia aştept reîntâlnirea cu telespectatorii. Cu siguranţă, va fi un sezon cu multe surprize, pe care le veţi descoperi odată cu debutul celui mai iubit show de modă din România! Am emoţii uriaşe, aştept şi eu cu nerăbdare să descoperim cine sunt concurentele care au răspuns afirmativ provocării de a face parte din Bravo, ai stil! Celebrities”, a spus Ilinca Vandici.

Emisiunea s-a impus ca un adevărat spectacol al formării şi al creativităţii, a dezvoltat adevărate comunități de fani, atât în fața micului ecran, cât și în mediul online, neîncetând să surprindă de la un sezon la celălalt.

Mai multe detalii despre noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”, reality show-ul fenomen ce va fi difuzat în toamnă, de Kanal D, vor fi furnizate în perioada următoare.

Alexandra Ungureanu a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”

Alexandra Ungureanu a fost declarată câștigătoarea celui de-al șaselea sezon „Bravo, ai stil! Celebrities". Artista a demonstrat că stilul face parte din viața ei.

„Sunt extrem de fericită, este proiectul anului meu, un proiect căruia m-am dedicat total, cu determinare, cu speranță, cu o putere pe care mi-am descoperit-o de-a lungul competiției și care a fost susținută de toată dragostea pe care am primit-o de la cei de acasă. Din punctul meu de vedere, premiul acesta simbolizează atât stilul, cât și faptul că sunt iubită de atât de multă lume, lucru care pe mine mă face extrem de bucuroasă și recunoscătoare. Le mulțumesc tuturor colaboratorilor mei din acest proiect, echipei Kanal D, familiei și prietenilor care m-au suportat în această perioadă încărcată cu tot ce înseamnă ea - stres, oboseală, depresie, cădere și iar ridicare”, a spus, la acel moment, Alexandra Ungureanu.

Alături de Alexandra Ungureanu, au luptat pentru titlul de cea mai stilată femeie din România Theo Rose, Andreea Tonciu, Oana Radu, Cristina Șișcanu și Deea Codrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel