Veste proastă pentru partidul lui Băsescu. Ce anunț a făcut un lider PNL

Conducerea filialei Rovinari a Mişcării Populare (MP) Gorj s-a înscris în PNL, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, copreşedintele PNL Gorj, senatorul Tudor Barbu.

'Marcăm prezenţa alături de noi a domnului Goanţă, liderul MP Rovinari până acum puţine minute, după ce va pleca de aici va fi unul dintre actorii principali ai PNL din Rovinari. Oamenii de dreapta trebuie să se unească în a schimba destinul judeţului Gorj şi a oferi pentru prima dată în mod real, după 26 de ani, o guvernare locală de dreapta. Un om de dreapta autentic, respectat la cote apreciabile în Rovinari, se alătură echipei lui Laurenţiu Chivu (candidatul PNL Gorj la Primăria Rovinari n.r.)', a precizat Tudor Barbu, citează Agerpres.

Fostul lider al MP Rovinari, Petre Goanţă, a explicat că a decis să se alăture PNL Gorj după ce 'MP a ajuns un SRL'.

'Aş vrea sa aduc o lămurire scurtă asupra faptului care m-a determinat să părăsesc MP şi de la început vreau să adaug că eu sunt un 'băsist' convins din 2004 şi totuşi am fost nevoit să fac pasul acesta din cauza ultimelor mişcări politice care au apărut în MP Gorj, eu nu le-am agreat, am înţeles compromisul politic până la un punct (...) dar noi suntem pe linie moartă, nimeni nu ne cere opinia. Din păcate, MP a ajuns un SRL, decizii se ia într-un cadrul extrem de restrâns', a menţionat el. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel