Veste proastă pentru Luis Suarez. Starul Barcelonei ar putea suferi o operaţie la genunchi

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Înfrângerea suferită de Barcelona în semifinalele Supercupei Spaniei, scor 2-3, cu Atletico Madrid, a venit și cu o accidentare a unuia dintre cei mai bunu jucători de pe stadionul de la Jeddah, din Arabia Saudită. Atacantul Luis Suarez (32 de ani) are probleme la genunchiul drept.

Potrivit site-ului sport.es, jucătorul din Uruguay va fi examinat sâmbătă dimineață, 11 ianuarie, de doctorul Ramon Cugat, care va decide cât de gravă este problema lui Suarez. Atacantul suferă de mai multe săptămâni de un disconfort. Aceeași sursă notează că Luis Suarez ar putea ajunge chiar pe masa de operații și ar putea lipsi de pe terenul de joc în următoarele săptămâni. Obiectivul uruguayanului este să fie apt să joace în cea mai importantă perioadă a sezonului, adică meciurile din Liga Campionilor, dar și cele din La Liga, care vor decide campioana sezonului 2019-2020.

Jurnaliștii spanioli scriu că pentru meciul cu Atletico Madrid, din semifinalele Supercupei Spaniei, Luis Suarez a jucat cu infiltrații. Deși a evoluat cu dureri în ultima perioadă, uruguayanul a impresionat și a fost desemnat jucătorul lunii decembrie din La Liga.

Atacantul Barcelonei a mai fost operat la același genunchi, în finalul sezonului trecut, atunci când s-a accidentat în meciul din Liga Campionilor, în fața celor de la Liverpool. Luis Suarez s-a operat la 10 mai 2019 și a pierdut finala Cupei Regelui, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel