Veste groaznică pentru trupa Iris! "Are cancer"

Unul dintre membrii trupei Iris trece prin momente cumplite. Acesta a fost diagnosticat cu cancer. Anunţul a fost făcut pe internet.

Nelu Dumitrescu, toboşarul trupei Iris, duce o luptă cruntă cu cancerul de 8 luni.

Acesta a postat pe o reţea de socializare un mesaj în care le vorbeşte fanilor trupei despre problema de sănătate cu care se luptă, anunţându-şi totodată retragerea de pe scenă.

Dumitrescu va fi înlocuit în trupă chiar de fiul lui.

"Salut, Nelu Dumitrescu aici. În urmă cu opt luni, în urma unui control medical efectuat la o clinică privată din Bucureşti, mi s-a stabilit un diagnostic - hernie înghinală. În luna octombrie, în timpul intervenţiei chirurgicale, s-a constatat că de fapt aveam cu totul altceva şi mult mai grav - limfom malign nonHodgkin (o formă de cancer).
Nu am vrut să vă întristez cu asemenea veste, iar în perioada în care am lipsit m-am tratat la Spitalul Fundeni, secţia Hematologie. La momentul actual, veştile sunt bune, tratamentul a dat rezultate şi o să încerc să-mi reiau activitatea din luna iunie a acestui an, până când sper să-mi crească şi mie puţin părul (Hahaha).

Până atunci, vreau să vă bucuraţi în continuare de prezenţa fiului meu, Cristi Dumitrescu, care a avut tăria şi curajul să urce pe scenă în locul meu, deşi purta în suflet povara acestei situaţii.
Vă mulţumesc că aţi fost alături de trupa Iris până acum.

Chiar dacă nu aţi ştiut situaţia gravă în care mă aflam, v-am simţit alături de mine pentru că n-am încetat nicio clipă să mă gândesc la familia Iris.
Mulţumesc şi prietenilor apropiaţi, care m-au sprijinit în această perioadă.

Am vrut să vă împărtăşesc situaţia pentru a da speranţă şi celor care se află într-o situaţie asemănătoare. Şi în România există medici buni, care merită încrederea noastră. De-abia aştept să ne revedem la concerte!", este mesajul postat de Nelu Dumitrescu, toboşarul trupei Iris, pe pagina oficială de Facebook a formaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel