Veritas Technologies introduce NetBackup Copilot pentru Oracle

Cea mai nouă soluţie NetBackup de tip appliance dublează capacitatea şi accelerează performanţa București.

Veritas anunță lansarea soluției NetBackup™ Copilot care propune un nou mod revoluţionar de protejare a bazelor de date Oracle. Disponibilă împreună cu Veritas NetBackup Appliance 2.7.1, soluția Copilot furnizează o vizibilitate de neegalat asupra proceselor de backup şi recuperare, ca parte a portofoliului extins de produse Veritas dedicate mediului enterprise. Un nou mod de protecţie pentru Oracle Cu NetBackup Copilot pentru Oracle, Veritas îmbunătăţeşte în mod semnificativ backup-ul şi recuperarea bazelor de date Oracle.

Pentru prima dată, administratorii bazelor de date Oracle (DBA) pot menţine controlul asupra operaţiunilor primare de backup şi recuperare, utilizând instrumente native Oracle, în timp ce operaţiunile şi politicile secundare sunt gestionate de administratorii NetBackup. Soluția Veritas permite administratorilor bazelor de date Oracle să gestioneze backup-ul şi recuperarea prin intermediul unor instrumente cum ar fi RMAN, în timp ce administratorii NetBackup supraveghează operaţiuni cum ar fi deduplicarea, replicarea şi catalogarea. În plus, soluţia furnizează vizibilitate completă şi concentrare cu privire la activităţile altor administratori.

"Pe măsură ce dimensiunile bazelor de date continuă să crească, organizaţiile IT sunt nevoite să facă faţă cerinţelor referitoare la resursele de personal, stocare şi reţele. NetBackup Copilot pentru Oracle oferă o abordare nouă pentru simplificarea operaţiunilor de backup şi recuperare a bazelor de date Oracle", a declarat Scott Anderson, vicepreşedinte senior al diviziei Appliance Solutions din cadrul Veritas.

"Standardizarea pe NetBackup a unei singure platforme de protecţie a datelor garantează că datele importante ale clienţilor sunt în siguranţă şi disponibile în orice moment."

Performanţă inovatoare în cadrul unui model de operare cu auto-administrare

Copilot îmbină software-ul NetBackup şi NetBackup Appliances pentru a oferi o performanţă inovatoare în cadrul unui model de operare cu auto-administrare. NetBackup Copilot permite administratorilor bazelor de date să gestioneze independent backup-urile, să menţină vizibilitatea pe toate nivelurile de stocare şi să recupereze orice copie disponibilă.

Administratorii de backup pot implementa politici pentru gestionarea stocării, menţinerii şi mutării copiilor backup ale bazelor de date pe disc, bandă sau niveluri de stocare de tip cloud. În plus, Copilot reduce în mod dramatic duratele de backup cu NetBackup Accelerator pentru Oracle, şi creşte performanţa de backup a bazelor de date. Niveluri tot mai ridicate de scalabilitate Pe lângă funcţia Copilot, noul software NetBackup Appliance 2.7.1 dublează capacitatea de stocare a seriei NetBackup 5330 Appliance.

Extindere suplimentară de stocări

Această serie de tip appliance va permite o extindere suplimentară a stocării, alături de unităţi de disc de capacitate mai mare pentru creşterea capacităţii utilizabile şi a plajei de deduplicare la 458TB. Capacitatea extinsă va permite clienţilor să reducă şi mai mult cheltuielile operaționale și de capital. Prin utilizarea acestor noi funcţii, companiile pot minimiza costurile şi complexitatea mediului lor de protejare a datelor, îmbunătăţind în acelaşi timp calitatea serviciului prin extinderea în cloud, acceptând moduri de operare ca servicii şi având mai multe informaţii despre operaţiunile lor de protejare a datelor.

"În timp ce multe medii IT se străduiesc să obţină o mai bună protecţie a datelor, păstrare, disponibilitate şi gestionare a stocării, Veritas oferă prin soluţiile noi precum NetBackup Copilot cunoştinţele şi viziunea sa asupra disponibilităţii informaţiilor. E interesant de văzut cum Veritas îşi completează pedigriul de protejare şi gestionare a datelor cu noi informaţii despre stocare, ce recunosc necesităţile de cooperare ale administratorilor cu volum mare de muncă (precum administratorii bazelor de date Oracle şi administratorii de backup), prin furnizarea de soluţii care corespund provocărilor IT ale zilei de mâine", a declarat Jason Buffington, analist senior în protejarea datelor în cadrul Enterprise Strategy Group.

Veritas NetBackup 7.7.1 este deja disponibil, iar NetBackup Appliance 2.7.1 va fi disponibil începând din decembrie 2015, prin partenerii de distribuţie ai companiei, precum şi direct prin intermediul Veritas.

Despre Veritas Technologies LLC

Veritas Technologies LLC permite organizaţiilor să exploateze puterea informaţiilor lor, cu soluţii menite să sprijine cele mai vaste şi complexe medii eterogene la nivel global. În prezent, Veritas furnizează soluţii pentru 86% dintre companiile incluse în topul Fortune 500, îmbunătăţind disponibilitatea datelor şi oferind informaţii în sprijinul avantajului competitiv. www.veritas.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel