Verestoy Attila a suferit o fractură de gambă în urma accidentului în care a fost implicat

Verestoy-Attila
Verestoy-Attila

Senatorul UDMR Verestoy Attila a suferit o fractură la gamba dreaptă în urma accidentului rutier în care a fost implicat joi în judeţul Cluj, el fiind în continuare internat la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din Cluj-Napoca.

Verestoy-AttilaDirectorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, Cristiana Ciortea, a declarat joi seară că medicii urmează să decidă, după investigaţiile medicale la care a fost supus senatorul, unde va fi internat peste noapte, informează Mediafax.

"Domnul Verestoy are fractură de gambă dreaptă, în rest nu există suspiciuni de leziuni interne. Este stabil, conştient, are o stare clinică bună. Medicii de la UPU, unde este internat încă, vor decide unde va fi internat peste noapte în urma investigaţiilor medicale făcute", a spus Ciortea.

Accidentul în urma căruia Verestoy a ajuns la UPU a avut loc joi, în jurul orei 16.00, în localitatea Izvorul Crişului din judeţul Cluj, după ce maşina pe care acesta o conducea a intrat pe contrasens şi s-a cioncit cu un tir.

"Şoferul unui autoturism care circula de la Cluj-Napoca spre Oradea a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un autotren care circula din direcţia opusă. Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului din autoturism, care a fost transportat la UPU Cluj pentru îngrijiri medicale", declara purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Alma Bruja-Brehariu.

Citește și Senatorul UDMR Attila Verestoy, rănit într-un  accident de circulație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel