Venus retrograd în Scorpion. Aspecte interesante pentru toate zodiile

Zodii
Zodii

Venus retrograd în Scorpion aduce despărțiri.

Începând cu 5 octombrie, Venus va intra în mers aparent retrograd, tranzitând mai întâi zodia Scorpion, urmând ca, de la 1 noiembrie, să reintre în Balanță. 

Berbec

Aceștia pot simți un un surplus de energie, care îi poate determina să se manifeste într-un mod egoist, dur față de cei din jur, din dorința de a se detașa de anumite obligații.

Taur

Pentru zodia Taurului, Venus retrograd în Scorpion poate aduce certuri în cuplu din cauza banilor, amenințări cu despărțirea, secrete ieșite la suprafață, dar și o iubire sosită pe neașteptate.

Gemeni

E timpul pentru Gemeni să se gândească mai mult la sănătatea lor. Stilul de viață dezechilibrat, lipsa somnului și munca în acces le fac numai probleme. Unii vor fi nevoiți să adopte regim sau chiar un tratament în a două jumătate a lunii octombrie. 

Rac

Venus retrograd în Scorpion îi fac pe Raci să-și dorească să-și exprime sentimentele, dragostea și romantismul față de cineva cu totul special. În noiembrie, se poate ivi șansă de a rezolva unele chestiuni de familie, amânate de ceva timp.

Leu

Apar conflicte cu cei dragi, certuri plecate fie de la o moștenire, fie de la asumarea responsabilităților sau de la respectarea unor principii morale.

Balanță

Nativii în Balanță se vor simți încorsetați de unele situații, mai ales la locul de muncă. Se pot rupe relații profesioale, contracte de muncă. 

Scorpion

Venus în mers aparent retrograd în Scorpion le imprimă nativilor acestei zodii dorința de detașare de tot și de a spune lucrurilor pe nume. Scorpionii se simt la o răscruce de drumuri. Toate probleme pe care le-au amânat ies acum la suprafață.

Săgetător

Venus retrograd în Scorpion aduce Săgetătorilor multă energie psihică și putere de concentrare, dar și surprize sentimentale. Mulți se vor chinui fără succes să înțeleagă ce-și doresc cei de lângă ei, în contextul în care le oferă deja totul. 

Capricorn

Pentru Capricorni, această retrogradare se va simți ca un duș rece, care-i trezește brusc la realitate. Venus arată adevăratul caracter al celor din jur, așa că nativii vor putea în sfârșit să-și dea seama de cine au cu adevărat nevoie și de cine nu. 

Vărsător

Varsatorii vor trăi o perioadă agitată pe plan profesional. Pot apărea și oferte de muncă în strainiante, însă astrele recomandă prudență și ascultarea intuiției.

Pești

ADupă un scurt bilanț financiar, aceștia vor simți că au muncit pe degeaba, notează ele.ro. Mulți Pești vor realiza că pierd timpul în situațiile în care sunt prinși, în loc să-și exploateze talentul.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel