Venus – Mercur – Lună Neagră. Astrolog, ce trebuie să faci: Trimite fără remușcări

Rodica Mitu / 15 oct 2018 / 23:43 Salveaza PDF Comentarii
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

„Ai numărul de telefon, adresa de e-mail, contul de facebook, numărul căsuței poștale ale fostului/fostei?” Ce trebuie să faci în continuare explică Daniela Simulescu, astrolog, care spune că „nu ai nimic de pierdut”.

„Astăzi avem următoarea configurație pe cer. Venus retrogradă în conjuncție cu Mercur, ambele în semnul Scorpionului. Iar această împreunare se află în careu (tensiune) cu Lilith (Luna Neagră) din Vărsător.

Legendă:

Venus retrogradă - iubiri trecute/neîmpliniri/dezamăgiri
Mercur - amintiri/scris/citit/mesaj
Lilith sau Luna Neagră - lucrul de care ne este rușine, frica cea mai adâncă

Cu alte cuvinte? Ai numărul de telefon, adresa de e-mail, contul de facebook, numărul căsuței poștale ale fostului/fostei? Dacă te-a bântuit, răscolit, chinuit zilele acestea cea mai dureroasă amintire a relației voastre, o clipă în care te-a rănit ca niciodată, fă în așa fel încât să îi scrii un text, un mesaj, un mail, o epistolă sau o scrisoare. Și să arunci tot puroiul din ține în cuvintele așternute. Și trimite-le fără remușcări”, a transmis astrologul Daniela Simulescu.

„Nu ai nimic, dar nimic de pierdut. S-ar putea să te trezești următoarele dimineți fără câteva "kilograme" de amărăciune”, a mai spus Daniela Simulescu.

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25