EXCLUSIV  Venus în Capricorn până pe 20 decembrie. Astrologul Daniela Simulescu: Există riscul RUPERII

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Astrologul Daniela Simulescu a explicat ce presupune tranzitul lui Venus în Capricorn.

„Pe 26 noiembrie, Venus a intrat în semnul Capricornului, unde va sta până pe 20 decembrie. Acest tranzit este ca o prefață a tranzitului lui Jupiter în același semn în perioada 2 decembrie 2019 - 18 decembrie 2020. De ce zic asta? Pentru că Venus este considerat Micul Benefic, iar Jupiter Marele Benefic”, a explicat astrologul DCNews, Daniela Simulescu, adăugând ulterior: „În astrologie, Venus se ocupă de relații, sentimente, iubire, dragoste, valori, daruri și feminitate. Capricornul este cel mai rece, pragmatic, ursuz, stabil, responsabil și timid semn. Deci, în perioada următoare, vom dori să ne securizăm iubirea, să ne manifestăm mai puțin în societate, să testăm cât de serioasă este relația în care ne aflăm sau cât de asumat este partenerul.”

Cu privire la cei singuri, „vor căuta relații bazate pe interes, parteneriate care să asigure un statut pentru ambii parteneri, colaborări oficiale și de lungă durată. De cele mai multe ori, apar și diferențe serioase de vârstă între parteneri”.

„Există riscul ruperii”

„În primul rând trebuie să ținem cont de faptul că, în 2019, acest tranzit nu va face niciun aspect negativ sau provocator. Dar este nevoie să menționez conjuncția cu Saturn, din data de 11 decembrie. Relațiile începute în preajma acestei zile vor fi reci, fără romantism, dar sigure și de lungă durată. Pentru cei care sunt în relații disfuncționale, există riscul ruperii.

Pe urmă, conjuncția cu Pluto de pe 12 decembrie dechide calea către legături profunde și greu de controlat.

Și pentru că urmează perioada în care va trebui să cumpărăm cadouri de sărbători, te voi anunța că tranzitul lui Venus în Capricorn este potrivinic achiziției obiectelor inutile, ieftine, care se pot demoda repede”, a precizat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel