Vela anunță RESTRUCTURĂRI și REORGANIZĂRI în poliție

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anunțat schimbări majore în poliție. Mai mult, ar putea fi înființată o secție specializată în dispariții. 

Marcel Vela a susținut în această seară la România TV că la nivelul Ministerului de Interne a fost demarată o acțiune de reorganizare și chiar restructurare. Mai mult, o secție specializată în dispariții ar urma să fie înființată în fiecare județ din țară. 

”Suntem în permanentă alertă. Ieri la Caraș-Severin, astăzi la Vaslui a fost reținut un polițist pentru 24 de ore prin acțiunea polițiștilor din cadrul ministerului. Încercă, evident să schimbăm în bine imaginea ministerului. Polițiștii adevărați au luat atitudine și măsuri împotriva celor care prin anumite fapte aduceau o imagine neplăcută ministerului. În viitor vom continua activitatea de curățenie, să îi spunem așa, prin care toți polițiștii care nu respectă legea vor fi analizați, iar în urma acestor analize vor fi sesizate organele de cercetare penală sau sancționați administrativ. 

Structură specializată pentru dispariții

Suntem în faza în care analizăm reorganizarea, restructurarea, eficientizarea ministerului. Prin aceste măsuri vom ajunge și în ipostaza în care vom propune ca măsură legislativă să avem și o componentă specializată pe dispariții de persoane. Asta ar însemna ca la nivelul fiecărui inspectorat județean de poliție vor fi polițiști care se vor ocupa de tot ceea ce ține de acest domeniu de infracționalitate”, a precizat Marcel Vela în direct la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel