Vechi LIBERAL, întrebat dacă au fost FURATE alegerile prezidențiale din 2009: Categoric, DA!

Vladimir Neagu / 20 apr 2017 / 11:48 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Un vechi liberal a vorbit despre alegerile din 2009, despre faptul că toți știau că au fost furate, dar și despre basmul cinei de acasă de la Gabriel Oprea. 

Dan Radu Rușanu, vechi liberal, a spus, întrebat fiind dacă alegerile din 2009, alegerile prezidențiale au fost furate: ”Categoric, da!”. 

El a afirmat că se poate face o anchetă, ”dar degeaba, e prea târziu”. ”Domnule Gâdea, în 2009, clasa politică știa acest lucru, ca și dumneavoastră, jurnaliștii. Toți eram convinși că alegerile s-au furat. Diferența foarte mică care a fost făcută, faptul că PD-ul anunța dinainte la sediul de campanie rezultatul, când noi încă număram la secțiile de votare, când a venit rezultatul acela de la ambasada din Paris, atât de hilar, toate aceste lucruri erau foarte clare”. 

[citeste si]

Despre seara controversată de acasă de la Gabriel Oprea, fostul președinte ASF a menționat: ”Am participat la toate alegerile locale, generale, prezidențiale, din `92 până-n 2014. Să știți că toți liderii de partid, parlamentarii, primarii, președinții de Consilii Județene, președinții de Organizații în seara alegerilor, toți sunt la sediul partidului, primarii la sediul primăriilor sau ziariștii nu se duc la un Moș Niculae, la o cină romantică, se duc la instituția la care sunt. Nu pot să cred că un președinte de partid, niște parlamentari, niște lideri de partide, niște șefi de instituții foarte importante, în seara alegerilor prezidențiale, când se numărau voturile, se detașau de orice problemă politică și mergeau să servească o cină, este un basm”. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27