Urmărește emisiunea live


Vasilica Miron: Nu plec din PP-DD. Rămân să sting lumina

Senatorul PP-DD de Botoșani, Vasilica Miron, a declarat pentru De Ce News, că nu va părăsi partidul lui Dan Diaconescu. Voi rămâne ultima, poate să sting lumina, a mai declarat aceasta.

"Eu rămân în continuare la PP-DD", a declarat în exclusivitate pentru De Ce News senatorul Vasilica Miron. Aceasta a declarat că în Senat vor mai rămâne doi sau trei senatori care au făcut parte din grupul PP-DD. Întrebată cu cine mai rămâne, aceasta spune că este vorba despre domnul Iovescu (Ioan Iovescu, senator de Timiș) și probabil domnul Popescu (Corneliu Popescu, senator de Botoșani). Luni se va vedea cine mai rămâne în PP-DD, a mai declarat Vasilica Miron.

Despre demisiile de la Camera Deputaților, senatorul PP-DD spune că este vorba de unul sau doi deputați care vor pleca din partid, dar acest lucru se va cunoaște mai exact în cursul zilei de luni.

Vasilica Miron, cunoscută și ca sexy-senatoarea PP-DD, este parlamentarul care a depus  o cerere la Administrația Națională a Penitenciarelor și la Penitenciarul Jilava pentru angajarea unei persoane pe post de consilier parlamentar. Potrivit cerințelor parlamentarului român, pentru această funcție s-ar fi încadrat  Gigi Becali.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel