Vasilescu și Laufer, respinși de Iohannis. Ciutacu, Cristache și Buzăianu, reacții

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a enumerat miniştrii revocaţi şi pe cei numiţi, însă în cazul Olguţei Vasilescu nu a fost semnat decretul de numire la Ministerul Transporturilor. Din lista celor numiţi lipseşte şi Ilan Laufer, popus la Ministerul Dezvoltării.

Jurnaliștii Ionuț Cristache (TVR 1), Victor Ciutacu (România TV) și Radu Buzăianu au reacționat vizavi de acest subiect.

”Cu alte cuvinte, presedintele nostru ne spune ca Badalau si un nene care si-a facut facultatea la 36 de ani sunt mai buni ca Olguta si Laufer! Vai de capul nostru!”, a scris Ionuț Cristache.

”Exista solutie politica imediata, Ilan la Transporturi, Olga la Dezvoltare. Esti previzibil, furnirule, n-ai pic de imaginatie. Orice opozant serios te-ar manca pe paine. Da' nu are cine, din pacate”, a notat Victor Ciutacu.

”Iohannis ii accepta pe toti, mai putin Olguta Vasilescu si ilan Laufer. Si s-au enervat astialalti. Ca poate sa refuze, dar motivat. Si el n-a dat niciun motiv. Doar ca a dat. A zis ca i se par nepotrivite propunerile astea. Dar, vedeti, de aici toata problema. Ca de aici rezulta ca toate celalalte ar fi potrivite. De exemplu Badalau la Economie. Eu sunt cu logica si d-aia nu-mi e usor”, a zis și Radu Buzăianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel