Vasilescu și Laufer, refuzați de Iohannis. Codrin Ștefănescu: Suntem ȘOCAȚI!

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, că nu acceptă numirea Olguței Vasilescu la Ministerul Transporturilor și pe cea a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării. Codrin Ștefănescu a comentat acest subiect la Antena 3.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că a aprobat remanierea guvernamentală, prezentând lista miniştrilor pentru care a semnat decretul de numire în funcţie, din care lipsesc propunerile de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Ministerul Transporturilor, în speţă Ilan Laufer şi Lia Olguţa Vasilescu.

„La cald vă spun, suntem șocați”, a reacționat imediat Codrin Ștefănescu.

„Este inadmisibil! Are din ce în ce mai mult reacții din astea halucinante. Nu vorbim numai de sabotarea Guvernului României, ci de sabotarea continuă a intereselor României. Să refuzi doi miniștri... pe ce considerente? (...) Ne-am obișnuit cu reacțiile domnului Iohannis”, a spus marți, la Antena 3, în emisiunea „Obiectiv”, Codrin Ștefănescu.

„Se pot face multe lucruri, putem inversa să propunem pe Olguţa la Dezvoltare şi Ilan la Transporturi şi să nu poată refuza. În orice caz, suntem şocaţi. Olguţa Vasilescu e unul dintre cei mai buni manageri pe care i-am avut”, a adăugat Ştefănescu.

Iohannis: remaniere slabă

„Această remaniere este o soluţie slabă”, a mai spus președintele Klaus Iohannis. „Sunt în continuare de părere că soluţia corectă pentru România ar fi fost şi este în continuare înlocuirea acestui guvern care a creat foarte multe probleme României”, a mai declarat şeful statului, la Palatul Cotroceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel