Vasile Dîncu nu merge astăzi la "Ora Guvernului". Dezbaterea va fi reprogramată

"Ora Guvernului" care trebuia să aibă loc luni, în plenul Camerei Deputaţilor, urmează să fie reprogramată la o altă dată, după ce ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Vasile Dîncu, a transmis o scrisoare Biroului permanent al acestui for legislativ în care cere două săptămâni să se pregătească.

"Prezenta in plenul Camerei Deputatilor, la "Ora Guvernului", care ar fi trebuit sa aiba loc azi, 23 noiembrie, ora 16.00, a fost amanata. Va voi tine la curent cu privire la data la care a fost reprogramata dezbaterea privind Programul National de Dezvoltare Locala", este mesajul transmis, luni, de către vicepremierul Vasile Dîncu, pe pagina sa de socializare.

Potrivit unor surse din Biroul permanent al Camerei, Vasile Dîncu a solicitat amânarea dezbaterii deoarece nu a avut timp să se pregătească pentru întâlnirea cu deputaţii, potrivit Agerpres.

Dezbaterea va fi amânată pentru o săptămână sau două, au precizat sursele citate. 

Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Vasile Dîncu, a fost invitat de grupul parlamentar al PSD, la "Ora Guvernului", în plenul Camerei Deputaților.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel