EXCLUSIV  Vasile Dâncu, VOTAT să candideze! PSD a decis

Scutaru Cristina / 07 feb 2020 / 17:27 Salveaza PDF Comentarii
Vasile Dâncu
Vasile Dâncu

Liderii PSD Bistrița-Năsăud s-au reunit la Conferința Municipală a Organizației PSD Bistrița.

Vasile Dâncu a fost votat în unanimitate să candideze din partea organizației Bistriţa-Năsăud ca președinte al Consiliului Național PSD la viitorul Congres, informează DC News.

Amintim că până pe 29 februarie, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a anunțat că va fi Congres.

Vasile Dâncu este un politician român, de profesie sociolog. În legislatura 2004-2008 a fost membru al Senatului României, ales în județul Cluj pe listele partidului PSD; iar între 17 noiembrie 2015 și 4 ianuarie 2017 a fost ministru al administrației și dezvoltării regionale în guvernul Dacian Cioloș.

Activitatea sa științifică este centrată pe dezvoltarea unor analize și a unor teme de cercetare empirică privind realitatea românească din multiple unghiuri, dar mai ales pe mutațiile din zona realității simbolice și a infrastructurilor mentalitare (care este, de altfel, și subiectul tezei de doctorat), pe crearea de instituții, pe un proiect de prezență publică constantă, pe articularea de contraideologii. Activitatea sa didactică este orientată pe dezvoltarea unui proiect de discurs sociologic aplicat. A realizat numeroase studii în domeniile: teorie socială, sociologia opiniei publice, cercetarea relațiilor interetnice, sociologia mass media și a comunicării de masă, cercetare sociologică, atitudini și comportamente politice, securitate și gestiunea riscurilor, cultură și instituții, studiul credințelor colective, ideologiilor și superstițiilor.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24