Vasile Dâncu, verdict pentru Victor Ponta după Congresul PSD

După Congresul PSD, Vasile Dâncu a comentat în cadrul emisiunii ”Jocuri de putere” de la Realitatea TV cariera lui Victor Ponta și viitorul premierului.

"Cariera lui Victor Ponta a inceput prea devreme urcusul și a ajuns prea devreme pe platoul carierei. A fost si situatia de conjunctura, cand a candidat la prezidentiale in 2014. Ar fi trebuit sa lase conflictul cu Traian Basescu. In general, partidul nu doreste un conflict cu Basescu, partidul se fereste de razboaie politice", a declarat sociologul Vasile Dâncu.

"PSD a pierdut alegerile prezidențiale. Este o victorie fara glorie în momentul in care pierzi alegerile prezidentiale de 3 ori la rand si le castigi pe cele parlamentare. Lipsa de ratiune si lipsa de luciditate a fost data de razboaiele politice. In campaniile electorale se gasesc tinte, tapi ispasitori, construiesti lupte cu oamenii. Cred ca dacă tii aceste tinte in perioade interelectorale poti sa te mentii mai mult timp pe scena politica. Cred ca Ponta este un om inteligent și cred de altfel că are si celelalte capacitati, a continuat profesorul".

[citeste si]

"Este greu de facut o analiza a lui Victor Ponta. Modul in care a construit echipele si modul in care a stiu sa tina echipele pana la capat, comunicarea sa este centrata exclusiv pe lider, este prea expus. Toata sala de la Congres isi dorea ca Ponta sa ramana la putere. Eu cred ca au fost greseli care erau legate mai degraba de temperament si o lipsa de luciditate și de a incerca sa faci si lucruri mai mici. S-a comportat ca un star", a completat Vasile Dâncu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel