Vasile Dâncu se face mogul

dancu catalin
dancu catalin

Sociologul social-democrat Vasile Dâncu, fostul ministru PSD de Interne Ioan Rus şi finanţatorul echipei de fotbal CFR Cluj, Arpad Paszkany, au decis să colaboreze împreună în cadrul unei afaceri în care au preluat câteva media clujene.

Vasile Dâncu, care este şi preşedintele Institutului Român pentru Evaluare şi Strategie, și-a prezentat proiectele  media pe care le are împreună cu partenerii săi de afaceri într-un interviu acordat pentru Agerpres.

„ Termenul de mogul este însă unul care îmi displace profund pentru că nu fac parte din categoria caracterelor dominatoare. Sunt un om al ideilor, al consensului, al analizei, dar în acelaşi timp al provocărilor. Din această perspectivă, zvonul de care vorbiţi are un sâmbure de adevăr în sensul în care am acceptat implicarea mea în acţionariatul unui grup de presă din România, prezent deocamdată doar în Transilvania. Voi conduce un grup media care va materializa un proiect mai vechi, o obsesie, aproape. Am tot aşteptat să-l facă alţii, dar am păţit ca ardeleanul în Gara de Nord, am văzut că tot scăpăm trenurile, aşa că am constatat că e bine să ai, totuşi, 'lucrul tău'. Deci, nu mogul, ci manager şi strateg pentru o construcţie modernă de media”, a declarat Vasile Dâncu. „Pot să vă spun însă că grupul se va forma în jurul unui nucleu de instituţii media cu o solidă notorietate în Cluj şi în Transilvania şi amintesc aici: postul de televiziune NCN, postul de televiziune Transilvania Channel, cotidianul Mesagerul de Cluj, săptămânalul Servus Cluj şi portalul online Citynews. Am achiziţionat aceste instituţii media de la foştii acţionari împreună cu un grup de parteneri din România şi străinătate. Îi amintesc aici pe bunul meu prieten Ioan Rus şi pe Arpad Paszkany, cel pe care îl cunoaşte toată lumea ca fiind 'patronul ungur' al CFR. Este un proiect de comunicare care va rămâne deschis parteneriatelor şi proiectelor din societatea transilvană. În partea lui de maximă extensie regională, proiectul va iniţia şi politica unor parteneriate locale, din întreaga ţară, fără a ne opri la zona Transilvania - Banat”, a adăugat social-democratul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel