Vasile Dâncu, REACȚIE după nominalizarea lui Florin Cîțu

Politicianul Partidului Social Democrat, Vasile Dâncu, a făcut primele declarații după ce Florin Cîțu a fost nominalizat pentru funcția de prim-ministru al României.

„Eu nu cred că este o propunere serioasă, ne aducem aminte că domnul Florin Cîțu a mai fost propus la un moment dat doar așa, pentru a putea fi respins și a fugit cu mandatul care i-a fost dat”, a reacționat Vasile Dâncu, la Digi 24, după auzirea știrii. „I-am auzit pe liderii PNL la televiziune, în emisiuni în care am fost și eu zilele trecute, spunând: «Noi nu vom propune, noi așteptăm să ne spună președintele României care este singurul care este singurul legitim și cu cea mai mare credibilitate». M-a șocat această declarație din partea unui prim-vicepreședinte”.

„Nu cred că este decât o propunere de etapă, o propunere care vrea să arate doar că și PNL are o opțiune, după ce președintele propusese pe domnul general Ciucă în funcția de premier interimar. Așa cum se aude în spațiul public, [Ciucă] ar putea să fie următoarea propunere. Probabil se simulează diversitatea din două sau trei perspective”, a continuat politicianul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel