Vasile Blaga a prins un loc în Parlament, la redistribuire

blaga
blaga

Președintele PDL, Vasile Blaga, a intrat în Parlament, acesta reușind să prindă un loc la redistribuire.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a obţinut puţin peste 25 la sută din voturi în colegiul din Timiş în care a candidat la Senat, clasându-se al doilea, după candidatul USL Matei Suciu, care are peste 50 la sută din voturi, potrivit unei numărători paralele a PDL, scrie rtv.net.

Vasile Blaga și Adriean Videanu au discutat, luni, cu mai mulți lideri ai PDL, cu ocazia unui prânz la restaurantul Piccolo Mondo, dintr-o zonă selectă a Capitalei. Chiar în timp ce șefii PDL puneau țara la cale, un comunicat al partidului anunța pentru vineri convocarea Colegiului Director, la sala Grupului Parlamentar, de la Camera Deputaților.

Din surse DeCe News, urmează ca la această ședință să se tranșeze situația din partid. Singura certitudine este denunțarea înțelegerilor cu partidele din ARD. Ca urmare, PDL va merge singur în perioada următoare, șansa lui Neamțu, Ungureanu sau Biriș de a aparține unui grup parlamentar fiind demisia din Forța Civică sau Noua Republică și înscrierea în PDL. Avertizați de intențiile conducerii PDL, unii lideri ARD au anunțat, la rândul lor, părăsirea Alianței.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel