Vasile Blaga, replică privind demisia Andreei Paul: Mai sunt și supărări...

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat luni referindu-se la demisia Andreei Paul din funcția de prim-vicepreședinte al formațiunii că în familie mai există și supărări și a ținut să-i transmită acesteia și un sfat.

"Domnia sa, nu este un secret, și-a dat demisia din funcția de prim-vicepreședinte", a afirmat Blaga, precizând că majoritatea membrilor din organizația Satu Mare a fost de acord cu varianta de conducere stabilită de BPN.

El a menționat că Andreea Paul a rămas membru PNL. "Dacă dorește, și o sfătuiesc să funcționeze în continuare în organizația de Satu Mare, foarte bine, dacă nu, fiecare după propria dorință", a adăugat Blaga.

Întrebat dacă Andreea Paul și-a exprimat dorința de a fi președinte al filialei Satu Mare, el a spus că da. "Da, și eu mi-aș dori multe, dar numai ce se poate, se poate. Adică trebuie să vrea și cealaltă parte. Trebuie să vrea Grivei. Grivei este organizația județeană. Am fost foarte explicit, da?!", a precizat el.

Citește și: DEMISIE în PNL. Andreea Paul: Vreau să rămân la fel de activă, nu pot altfel

Vasile Blaga a explicat că, în momentul în care s-a ajuns la concluzia că la Satu Mare nu este o armonie în organizație, niciunul din membrii Biroului Politic Național nu i-a acceptat la conducere pe cei care au condus până "astăzi" organizația. "Drept urmare, vor conduce președintele Consiliului Județean și un primar. Există resursă. De aceea mai sunt și supărări, din când în când. Așa e în viață, și în familie se mai întâmplă", a spus Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel