Vasile Blaga recunoaște greșelile făcute de guvernarea PDL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a explicat care sunt, în viziunea sa, greşelile făcute de partidul său atunci când s-a aflat la guvernare şi care sunt soluţiile propuse pentru dezvoltarea României.

"În primul rând, de departe, necesitatea măsurilor luate, chiar şi colegii sunt de acord. În al doilea rând, aroganţa unor dintre noi atunci când explicau anumite măsuri. Ar fi putut fi luate alte măsuri decât în cazul CAS-urilor. În privinţa creşterii TVA-ului, n-aveam altă variantă", a explicat Vasile Blaga la emisiunea Perspectiva de la Realitatea TV.

 Liderul PDL a vorbit şi despre soluţiile partidului în privinţa dezvoltării viitoare a României:

"Reducerea fiscalităţii, cea mai mare problemă a acestei ţări sunt locurile de muncă. Creşterea salariului minim, scăderea CAS, scutiri de impozit. Se va crea un minus în prima parte a anului la buget, dar creşte sănătos în rest, cu venituri reale.

 În al doilea rând, reducerea evaziunii fiscale. Acest guvern îşi propune ca încasările să fie 33 la sută, mai mic decât şi-au propus în 2012...deci ei îşi propun să ajute evaziunea fiscală. Ca să-şi poată plăti pensiile şi salariile domnii de la Guvern au tăiat investiţiile. Avem 6 la sută anul viitor, iar noi în cel mai rău an am avut peste 10 la sută.

 În al treilea rând, absorbţia fondurilor europene. Ei nu au nicio strategie: nici cea energetică, niciuna nu este pusă la punct", a mai explicat Blaga, la Realitatea TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel