Vasile Blaga răspunde cu vârf şi îndesat atacurilor nedemne

Vasile Blaga a declarat marţi, la Timişoara, că partidul 'va răspunde cu vârf şi îndesat' tuturor atacurilor nedemne care vor apărea în campania electorală la adresa candidaţilor liberali, întrucât sunt oameni care au respectat toate criteriile de integritate pentru a-şi câştiga calitatea de candidat

'În campania electorală, noi ştiu că ne-am respectat toate criteriile (de integritate, n.r.) pe care ni le-am propus încă din mai 2015, la Piteşti, atunci când am desemnat candidaţii. Mai departe, nu poţi să ştii ce se întâmplă în această campanie, dar vom răspunde cu vârf şi îndesat tuturor atacurilor nedemne, pentru că ştim că am fost corecţi, nu am procedat la lovituri sub centură, deşi zilnic vedeţi astfel de situaţii la adresa multor colegi de-ai noştri', a declarat Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări.

El a adăugat că acest an electoral va fi câştigat de PNL, la fel ca alegerile prezidenţiale din 2014.

'În acest moment, în Bucureşti va câştiga alegerile Cătălin Predoiu, la Timişoara Nicolae Robu, la Arad Gheorghe Falcă, la Reşiţa domnul Popa, la Cluj domnul Boc. (...). Organizaţia noastră trebuie să câştige şi Consiliul Judeţean Timiş', a adăugat Blaga.

Întrebat de jurnalişti ce părere are despre candidatura lui Alin Popoviciu pentru Consiliul Judeţean Timiş, Vasile Blaga a spus că nu ştie ca acesta să aibă vreun dosar în care să fie cercetat.

'Nu ştiu despre niciun dosar (în care Alin Popoviciu să fie cercetat n.red.). Altfel, dacă ar fi existat o condiţie de a nu fi candidat, nu ar fi candidat. Noi am fost foarte atenţi la toate candidaturile', a explicat Blaga. Co-preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a punctat faptul că organizaţia judeţeană a solicitat la DNA un răspuns privind situaţia lui Alin Popoviciu. Deputatul Alin Popoviciu a recunoscut recent, într-o conferinţă de presă, că este 'cercetat de DNA Timişoara într-un dosar disjuns din cel cunoscut sub numele de dosarul 'Aeroportul', precizând, totodată, că nu-şi va retrage candidatura întrucât criteriile de integritate ale PNL nu-l împiedică să facă acest lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel