VASILE BLAGA răspunde acuzelor lui BERCEA MONDIAL la adresa sa

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a reacționat, joi, după ce Bercea Mondial ar fi spus că o parte din cele aproape două milioane de euro pe care susține că le-ar fi dat pentru eliberarea din închisoare ar fi ajuns şi la Vasile Blaga, adăugând că și liderul PDL ar fi implicat în acest caz.

“În urma unor informaţii apărute în mass-media, precizez că nu am nicio legătură cu Anghel Sandu, cu membri ai familiei sale sau cu persoane din anturajul acestuia. Orice referire la persoana mea în acest caz este lipsită de orice fundament”, a declarat liderul PDL, Vasile Blaga, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Citește și Traian Băsescu s-a autodenunțat, în direct, la 13,30

Reacția liderului democrat-liberalilor survine după ce Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, l-a nominalizat, joi, și pe Vasile Blaga printre cei la care ar fi ajuns o parte din banii pe care familia interlopului i-ar fi dat pentru a se interveni în actul de justiție.

Citește și Bercea Mondial, acuzații GRAVE: Kovesi a luat bani prin șoferul ei. Livia Stanciu, implicată

Bercea Mondial a făcut aceste declarații din duba cu care a fost adus, din penitenciar la DNA, pentru a fi audiat în dosarul în care fiul lui a reclamat presupuse fapte de trafic de influenţă care ar fi fost comise de Mircea Băsescu, adăugând, ulterior, că nu speră să mai primească înapoi aceşti bani şi că se aşteaptă ca în acest caz să fie condamnat.

Vezi și Băsescu: Cred varianta Justiției, nu pe cea a lui Mircea 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel