Vasile Blaga, PNL: Organizațiile județene ale PNL vor contribui financiar lunar cu 9.000 de lei

Elena Badea / 16 Martie 2015 / 15:48 Salveaza PDF Comentarii

Biroul Politic Național al PNL a decis, în ședința de luni, cuantumul cotizației lunare la centru care trebuie plătită de organizațiile județene ale partidului, anunțul fiind făcut de către co-președintele liberalilor, Vasile Blaga. 

"Am stabilit prin vot unanim, pare-mi-se că a fost o singură abținere, că organizațiile județene ale PNL vor contribui financiar, pentru susținerea eforturilor și funcționării partidului, lunar cu 9.000 de lei", a declarat Vasile Blaga, la finalul ședinței Biroului Politic Național, citează Agerpres.

Blaga a mai declarat că cercetările pe luna martie arată că PNL este aproape de 50%, spre deosebire de alianța aflată la guvernare, care este în jur de 30%.

"Am luat județ cu județ constituirea Birourilor Executive și lucrurile merg, trebuie să recunoaștem, mult mai bine decât ne așteptam. Sunt mai puține județe decât degetele de la o mână în care încă mai sunt unele discuții, dar nu de netrecut. Noi le vom rezolva pas cu pas, implicându-se comisia de unificare, așa cum scrie la protocolul de fuziune", a mai arătat Vasile Blaga.

Potrivit liderului liberal, conducerea PNL a stabilit și ca președinții celor mai importante două organizații, Organizația de Femei și cea de Tineret, să participe la toate nivelurile Consiliilor Executive, cu drept de vot, nu doar consultativ, ca până în prezent, iar la propunerea președintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, s-a decis ca ședințele BPN să aibă loc lunar și ori de câte ori va fi nevoie de acum înainte.

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25