Vasile Blaga: PNL este foarte bine pregătit să preia guvernarea

Vasile Blaga a declarat că liberalii se bazează pe buna cuviinţă a parlamentarilor, dar şi pe buna credinţă faţă de electorat în ceea ce priveşte moţiunea de cenzură.

"Dacă ne uităm la matematica parlamentară, aş spune că nu sunt şanse foarte mari. Încă ne bazăm pe buna cuviinţă şi mai ales pe buna credinţă faţă de electorat a unora de la PSD şi UNPR. Avem de partea noastră partidul domnului Geoană. Domnul Fenechiu a semnat cu grupul său moţiunea. Am văzut poziţia nuanţată a UDMR care a spus că îşi lasă să voteze colegii precum le dictează propriile conştiinţe", a menţionat copreşedintele PNL.

În plus, liderul PNL a declarat că îşi doreşte ca această moţiune de cenzură să treacă pentru căderea guvernului Ponta.

"Îmi doresc ca această moţiune să treacă pentru a putea prelua guvernarea. Altfel, Ponta duce România, din păcate, într-o izolare faţă de partenerii europeni şi euro-atlantici", a adăugat Vasile Blaga într-un interviu acordat la Gândul Live, scrie România TV.

Întrebat despre Victor Ponta în cazul în care colegii parlamentari i-au salvat imunitatea, Vasile Blaga a declarat: "În momentul în care nu va mai fi premier, cei cu mari probleme în justiţie din PSD îl vor sacrifica. Ponta făcea foarte bine să îşi dea demisia din funcţia de premier. Putea să rămână şef de partid, îşi dovedea nevinovăţia. Noi nu spunem că e vinovat. Noi spunem doar că Parlamentul nu e instanţă de judecată".

Vasile Blaga a dat asigurări că PNL este "foarte bine pregătit să preia guvernarea", susţinând că "un program de guvernare n-a avut niciun partid într-o astfel de etapă".

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Gabriel Oprea, dezvăluiri în premieră. Anunțuri radicale care îl vizează pe Victor Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel