Vasile Blaga: O ieșire a președintelui Traian Băsescu ne-ar avantaja

vasile
vasile

Copreședintele ARD,  Vasile Blaga, a declarat luni seară, în emisiunea „Ultimul cuvânt”, difuzată de B1 TV, că o intervenție  a președintelui Traian Băsescu ar aduce avantaje Alianței. Optimist, Blaga a arătat că un scor de 30% pentru ARD poate fi considerat foarte bun.

„Un scor foarte bun pentru noi ar fi în jur de 30%. Pentru acest scor va trebui să luptăm enorm. Ce am vrut să transmit militanților noștri este să aibă încredere. Nimeni nu va avea 67 la sută din voturi”, a spus Blaga.

 Întrebat dacă interventia președintelui Băsescu în timpul campaniei va conveni ARD, Blaga a răspuns:

 u mi-a trecut prin cap să-i spun președintelui ce să facă. Știm clar că are dreptul și obligația de a prezenta modul în care domnia sa vede națiunea. Nu are cum să nu o vadă așa cum o văd toți oamenii de bun-simț. Țara este blocată, Ponta zâmbește și spune oamenilor cât de bine trăiesc, prețurile au luat-o razna, inflatia e de 5,33 %, fondurile europene blocate toate. Au încercat să dea vina pe guvrnările noastre pentru că noi atrăsesem 4,5 miliarde de euro pe programe sectoriale, Ponta 3 milioane și le-a blocat pe toate. Președintele nu are ce spune decât realitatea. Nouă ne convine. Ne-ar conveni dacă Traian Băsescu va dori să iasă să spună situația de facto a României, va arăta indirect ca lucruile nu merg cum trebuie în România”, a mai spus Vasile Blaga.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Traian Băsescu a arătat că în ciuda tăcerii de până acum  "nu înseamnă că am început să gândesc altfel despre țara mea. Și acest lucru îl veți vedea curând".

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel