Vasile Blaga: Liviu Dragnea fluieră în biserică. Nu suntem în Teleorman

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a criticat atitudinea președintelui PSD, Liviu Dragnea, cu privire la schimbarea prefecților, dar și cu privire la legea defăimării. Liberalul îi amintește social-democratului că nu e la CJ Teleforman. 

"Liviu Dragnea fluieră în biserică în ideea în care să nu-i schimbe niciunul, adică el să rămână cu toți prefecții și toți secretarii de stat și el să spună că e în opoziție. Asta face, uitați-vă ce a făcut și ieri în Camera Deputaților. El crede că și Camera poate fi condusă precum Consiliul Județean Teleorman. Dacă nu i-a convenit votul pe legea defăimării, nu e bun sistemul de vot, făcut de domnul Niță, nu l-am făcut eu. Nu am ce să reproșez sistemului electronic de vot", a spus Vasile Blaga la dcnews.ro.

Copreședintele PNL a subliniat că Liviu Dragnea s-a răzgândit și nu a mai depus nici plângere penală, nici moțiune simplă. "În momentul în care au vrut să se reia votul, ne-am retras din sală pentru a nu mai fi cvorum și am spus foarte clar că mergem și contestăm legea la CCR, o lege împotriva căreia s-a ridicat toată lumea", a precizat Vasile Blaga, la dcnews.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel