Vasile Blaga: Klaus Iohannis nu are nevoie să înjure, să rânjească, să plângă

Liderul PDL, Vasile Blaga, le-a împărtășit, marți, la Târgoviște, membrilor și simpatizanților ACL motivele pentru care Klaus Iohannis merită votat la alegerile prezidențiale, citând, ironic, și doi clasici în viață: președintele Traian Băsescu și premierul Victor Ponta.

Vasile Blaga a prezentat două motive pentru care Klaus Iohannis merită votat la Președinție: În primul rând pentru că domnia sa a occidentalizat Sibiul înainte să intre în Uniunea Europeană și ce a făcut din Sibiu va face din România. În al doilea rând, pentru că este un om elegant care nu are nevoie să înjure sau să rânjească sau să plângă pentru a spune ce are de spus. Ca să citez doi clasici în viață, nu are nevoie, cum spune domnul preșdinte Băsescu, să coboare în mocirlă sau, cum spune Ponta, în cocina cu porci. Ei au spus, eu repet ce au spus ei. Este un om elegant, sigur pe el, știe ce are de făcut pentru România și vă rog mult să îl sprijiniți pentru că avem toți de câștigat și ce s-a întâmplat în Sibiu se va întâmpla în toată România, a afirmat Blaga, citează Agerpres.

Liderul PDL a vorbit, de asemenea, și despre constituirea ACL, context în care a ținut să aducă mulțumiri decidenților. 

"Iată că un lucru care se putea face acum 20 de ani, mai sigur acum 10 ani, s-a întâmplat acum și mulțumesc domnului Klaus Iohannis și domnului Crin Antonescu și tuturor colegilor care au contribuit la această construcție. Cine credea acum două luni că pe aceeași scenă vor sta Klaus Iohannis, Vasile Blaga, Cătălin Predoiu și ceilalți ? Întâmplător, cei care puteau face lucrurile astea acum 10 ani nu sunt aici, nici domnul președinte Băsescu, nici domnul Tăriceanu. Am făcut-o noi și am mare încredere că domnul Klaus Iohannis va fi președintele României", a mai spus Vasile Blaga.

Vasile Blaga, împreună cu președintele PNL, Klaus Iohannis, precum și alți lideri ai ACL s-au aflat marți, la Târgoviște, vizita încheindu-se la Casa Sindicatelor din municipiu cu o întâlnire cu membri și simpatizanți ai PNL și PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel