Vasile Blaga - Klaus Iohannis, întâlnire la Palatul Cotroceni

Întâlnire la Palatul Cotroceni, în contextul tensiunilor din PNL. 

Vasile Blaga a mers la Palatul Cotroceni. Liderul vechilor PDL-iști din PNL a purtat discuții cu președintele Klaus Iohannis.

Președintele l-a chemat la Palatul Cotroceni pe Vasile Blaga, fără Ludovic Orban. Ionuț Cristache a afirmat, la TVR 1, că președintele a fost un pic speriat că PNL s-ar putea fractura și ar putea rămâne fără vehicul electoral înainte de anul alegerilor prezidențiale. Vasile Blaga a dat asigurări că nu rupe PNL, în contextul în care existau informații că s-ar duce alături de Dacian Cioloș. Întâlnirea a durat aproximativ o oră. 

Blaga, semnal de pe scările de la sediul PNL

Miercuri, după întâlnirea cu vechii PDL-iști din PNL, Vasile Blaga a dat semnalul momentului. El a afirmat că sunt mai îngrijorați pentru alegerile prezidențiale, decât pentru alegerile europarlamentare. Totodată Vasile Blaga a vorbit despre aripa PDL din PNL și neînțelegerile din partid. 

Ce spunea Bogdan Chirieac

Analistul politic Bogdan Chirieac sublinia: ”Probabil că la Cotroceni se dorește schimbarea lui Ludovic Orban din fruntea partidului, ceea ce este un lucru absolut normal. Fără un vehicul politic, președintele Iohannis chiar nu ar mai trebui să se prezinte la următoarele alegeri prezidențiale. În acest moment cu domnul Orban, din nefericire pentru PNL, situația este gravă. A ieșit direct, probabil cu acordul Cotroceniului, Vasile Blaga cu foștii PDL-iști care sunt foarte populari în orașele lor unde sunt primari.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel