Vasile Blaga îl face pe Victor Ponta OBRAZNIC: Lui Curaj i se potrivește numele

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a apreciat că fostul premier Victor Ponta a fost 'obraznic şi astăzi' după solicitarea Universităţii Bucureşti adresată ministrului Educaţiei de retragere a titlului său de doctor şi a adăugat, în ce-l priveşte pe Adrian Curaj, că acestuia 'numele nu i se potriveşte'.

"Ce să te aştepţi la domnul Ponta ? Nu eu l-am acuzat de plagiat, alţii l-au acuzat. Aţi văzut astăzi intervenţiile domnului Ponta pe Facebook atunci când o listă întreagă de oameni de cultură din ţara asta şi Universitatea Bucureşti au cerut domnului ministru Curaj ca să ia o măsură privind retragerea titlului de doctor a domniei sale. Aţi văzut cum a fost, scuzaţi-mi termenul, obraznic şi astăzi", a declarat Vasile Blaga, marţi seara, la Realitatea Tv, potrivit Agerpres.

Copreşedintele PNL a adăugat că nu i-a plăcut nici răspunsul dat de ministrul Educaţiei pe acelaşi subiect. "Şi mie nu mi-a plăcut nici răspunsul domnului ministru Curaj. E un om deosebit, am avut de câteva ori ocazia să schimb păreri cu domnia sa, mi se pare un om de toată isprava, dar numele nu i se potriveşte", a mai declarat Vasile Blaga.

[citeste si]    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel