Vasile Blaga îl dă în judecată pe Gelu Vişan

Președintele PDL, Vasile Blaga, îl va da în judecată pe fostul pedelist Gelu Vişan, acuzându-l de calomnie.  Parlamentarul de Dolj a afirmat la România TV că preşedintele PDL ar controla o firmă prin care s-ar derula bani negri către oamenii politici, în condițiile în care Blaga afirmă că nu are nicio acţiune la firma respectivă.

"Gelu Vişan aduce prejudicii grave de imagine spunând o serie de minciuni. În primul rând, spunea că m-aş fi întâlnit cu domnul Sârbu la Cornu. Eu am fost o singură dată la Cornu acum vreo şapte ani la domnul Guşe. Nu m-am întâlnit vreodată cu unii lideri ai PSD. În al doilea rând a zis că eu sunt în spatele unei firme care are contracte de deszăpezire în Dolj. Vorbeşte tâmpenii. Nu am nicio acţiune la firma respectivă", a declarat, joi, Vasile Blaga la România TV.

"Domnia sa e extrem de supărat că nu se mai regăseşte pe listele noastre şi încearcă să justifice trecerea la Partidul Poporului. Nu l-a dorit organizaţia. Vorbeşte doar prostii şi acuze fără niciun Dumnezeu. Asta l-a adus în situaţia de a nu mai candida. Nu-i cer bani, dar instanţa să-l oblige să nu mai spună minciuni. O să vorbesc cu un avocat şi în zilele viitoare îl voi da în judecată. Sunt probe suficiente".

 Deputatul Gelu Vişan a lansat, miercuri seara, la România TV, un atac fără precedent la adresa greilor din PDL. Vişan i-a acuzat pe Vasile Blaga şi pe Radu Berceanu că patronează mafia banilor publici. Fostul deputat PDL a făcut dezvăluiri despre cum funcţionează sistemul contractelor oferite cu dedicaţie la ordinele liderilor politici. Miza acestor dezvăluiri o constituie banii folosiţi de partidele politice în campaniile electorale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel