Vasile Blaga îi dă lovitura lui Traian Băsescu

Aflat la Buzău, în cadrul unei conferințe de presă, Vasile Blaga a avut o primă reacție după ce Traian Băsescu a fost ales președintele Mișcării Populare.

Întrebat dacă vede vreo colaborare cu Mișcarea Populară odată cu alegerea lui Traian Băsescu în fruntea partidului, Vasile Blaga a zis: "Deși în politică se spune să nu zici niciodată 'NU', de această dată este un 'NU' categoric. Nu am putut urmări declarațiile lui Traian Băsescu, dar am înțeles că acum vorbește din nou "de dragul PDL", dar țin minte că vorbea la perdea cu "adio PDL".

"Dacă Traian Băsescu își face mari gânduri că își va întări partidul cu oameni care vezi-Doamne vor merge din vechiul partid către domnia sa se înșeală", a mai zis Vasile Blaga în conferința de la Buzău, informează DC News.

Alina Gorghiu a adăugat: "Vreau să spun și eu ceva. În noiembrie anul trecut, și Klaus Iohannis a fost întrebat cum se raportează PNL la Traian Băsescu și acesta a spus așa: 'Nu am făcut fuziunea nici pentru Băsescu, nici împotriva lui Băsescu, ci FĂRĂ Băsescu'. Lucrurile așa vor rămâne în continuare".

În discursul ţinut la Sala Palatului, Traian Băsescu a zis: "Toate compromisurile le-am făcut la vedere, când am făcut alianţe, când am făcut guverne, alături de dragul meu PD, PDL".

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost ales, sâmbătă, președintele Mișcării Populare, fiind unicul candidat la această funcție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel