Vasile Blaga: Este vorba despre disperarea lui Victor Ponta de a controla PSD

Vasile Blaga a afirmat că rectificarea bugetară nu are viziune și reprezintă "disperarea lui Victor Ponta de a controla PSD prin alocarea unor sume imense pentru baronii din partid".

"Este pentru prima dată după 1990 o rectificare care se face la sediul unui partid, nu la sediul Guvernului, bugetul țării transformându-se astfel clar în pușculița PSD. Rectificarea nu are viziune, nu îndreaptă resursele către politici publice importante, acoperă numai necesități politice și populiste. Nu s-a prezentat public dacă s-a obținut avizul Consiliului Fiscal. Rectificarea reprezintă disperarea lui Ponta de a controla PSD prin alocarea unor surse imense pentru baronii PSD", a susținut Blaga, după ședința Comisiei de unificare a PNL.

El a criticat faptul că din bugetul statului au mers spre investiții, pe primele șase luni, doar 3,8 miliarde de lei, "adică cu 20% mai puțin decât în anul 2014".

"De aici și zicala: ce mi-e Ponta, ce mi-e Dragnea. Pentru că, dacă Dragnea, ca ministru al Dezvoltării, a modificat legislația prin Ordin de ministru și nu prin hotărâre de Guvern, a alocat bani de la Ministerul Dezvoltării, iată că acum face acest lucru cu tot bugetul de stat al României", a afirmat copreședintele PNL.

De asemenea, el nu susține tăierea din fondul TVR, care se află într-o situație "disperată, ceea ce arată foarte clar dorința de politizare a acestei instituții", scrie Agerpres.

VEZI ȘI: Victor Ponta, fericit: Mi s-a luat o greutate de pe umeri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel