Vasile Blaga, după alegerile locale 2016: Am reușit să reconstruim dreapta

Vasile Blaga a făcut primele declarații după rezultatul alegerilor locale 2016. PNL a obținut la aceste alegeri locale cel mai bun scor după 1990, a declarat, luni, copreședintele partidului Vasile Blaga.

El a adăugat că rezultatul scrutinului arată cât de corectă a fost decizia fuziunii.

"PNL a obținut la aceste alegeri locale cel mai bun scor al lui după 1990. (...). Le mulțumesc celor care au avut încredere în PNL, dar și candidaților", a afirmat Blaga.

"Rezultatele au fost de departe cele pe care le-am dorit. Rezultatul alegerilor arată cât de corectă a fost decizia fuziunii. Am reușit să reconstruim dreapta și nu a fost un lucru ușor, infirmând toate pronosticurile celor care nu aveau încredere, iar unii s-au străduit să o distrugă. Ne vom concentra pe această temă. Vreau să îi mulțumesc domnului Predoiu pentru că a avut un progam serios pentru București. Eu cred că bucureștenii nu resping politica, ci politicianismul. Faptul că 70% dintre bucureșteni nu s-au prezentat la vor arată că partidele au o problemă serioasă și vom avea o analiză zilele următoare", a spus Vasile Blaga.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel