Vasile Blaga anunță măsuri drastice în PNL

Co-președintele liberalilor Vasile Blaga le-a cerut, sâmbătă, aleșilor locali întruniți la Brașov, performanțe, câștigarea alegerilor și desemnarea unor candidați în mod corect, nu la ”masa verde”, anunțând, totodată, că va propune desființarea conducerilor ultimelor 10 organizații privind rezultatele obținute.


Surprins în mod plăcut de numărul mare de aleși locali care au participat, sâmbătă, la lucrările Ligii Aleșilor Locali, Vasile Blaga le-a trasat acestora strategia pentru perioada următoare. 

"Cei care conduc organizații și nu înțeleg că baza partidului sunt primarii, consilierii și președinții de CJ nu își merită funcțiile. Aveți mare grijă - nu înțeleg de ce avem co-președinți acolo unde avem primari. Oare nu știe primarul că are nevoie de echipă serioasă, de echipă importantă, strânsă, de cei mai buni oameni indiferent că vin de la PDL sau PNL? Rog președinții de organizații să rezolve problemele astea”, a spus Vasil Blaga, citează hotnews.ro.

[citeste si]

Co-președintele PNL a continuat, anunțând propunerea pe care o va face în Consiliul Național al liberalilor. ”Știm cu toții, semnalul se dă în capitalele istorice - Iași, Cluj, Timișoara, Craiova, Constanța și așteptăm performanțe și de acolo cum așteptăm peste tot. (...) Nu vă desemnați candidații la masa verde, pentru că să fie clar: voi propune în Consiliul Național al PNL ca să fie desființate conducerile ultimelor 10 organizații ca performanță. Nu poți să stai ca președinte de organizație și să nu faci nimic pentru că acum este vot pe listă. Noi trebuie să câștigăm alegerile și lucrurile astea trebuie spuse la manifestări, că dacă le spui într-un birou se zice că bârfești. (...) 

Tuturor celor care vor să devină secretari de stat și miniștri le spun să câștige întâi o bătălie cot al cot pentru o primărie așa cum faceți dvs”, le-a transmis celor prezenți la Brașov, liderul liberal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel