Vasi Rădulescu, povestea inventată care dă fiori: Dezastru

Vasi Rădulescu
Vasi Rădulescu

Vasi Rădulescu, medic și autorul cărții "Dragă inimă", a scris în mediul online despre un domeniu în care ”joaca unora naște monștri prin semne de întrebare care nu au echivalent în cercetarea științifică”.

”În urmă cu mulți ani, copilul unor vecini a devenit autist imediat după o vaccinare. Era un copil perfect sănătos, se juca, făcea contact vizual cu ceilalți, se minuna de toate lucrurile din jur. După acea vaccinare blestemată, dezastru. S-a transformat cumplit, izolându-se, fiind foarte calm, cu episoade de furie declanșate ca o furtună într-o mare liniștită. Familia a fost distrusă. Știau că vaccinul fusese de vină, mai mulți medici confirmaseră asta. Citiseră și despre alte cazuri similare, despre informații care sunt mereu ascunse de către marile companii farmaceutice, din dorința de a face bani, indiferent de suferințele copiilor sau chiar moartea oamenilor. Lucrurile astea erau clare, se legau toate, le trăiseră chiar ei și aveau să le mai suporte mult timp.

Ei bine, povestea de mai sus e inventată. O putea scrie oricine, din moment ce prezintă niște date aruncate într-un oarecare ritm, sensibile toate, dar fără nicio dovadă clară. Vedem asta la tot pasul. Actori, medici stomatologi, ingineri, sudori, toți își pot da cu părerea, așezând opinii despre vaccinare și de ce nu este bine să se facă așa ceva. Pentru că au citit ei undeva, au văzut niște vecini, le-a povestit altcineva, dar niciodată cu vreo dovadă clară.

Opinii poți avea despre orice, chiar dacă nu ești expert în domeniu. Eu sincer mă abțin când e vorba de ingineria podurilor, dar dacă un muzician vrea să discute despre asta, e treaba lui. Când însă intri într-un subiect atât de delicat, care cuprinde viața și moartea în aceeași graniță, poziționându-te cu fermitate împotriva vaccinurilor când nici măcar nu ai habar despre ele, cred că poți fi tras la răspundere cu ușurință. Bungee jumping-urile astea făcute doar pentru a atrage atenția cred că necesită tăierea elasticului de către autorități.

Care autorități trebuie, pe lângă asta, să asigure o bună informare, stocuri de vaccinuri continue, campanii de vaccinare impecabile.

E un domeniu în care joaca unora, lăsată necontracarată, naște monștri prin semne de întrebare care nu au echivalent în cercetarea științifică serioasă.

Aștept poziții mult mai categorice din partea oficialilor, pentru că probleme sunt mai multe, nu doar personajele antiorice. Circuite, stocuri, educație medicală, legea vaccinării, campanii pentru vaccinarea antiHPV (dezastru acum), se pot face o mulțime de lucruri”, a scris Vasi Rădulescu, marți, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel