Varujan Vosganian: Opțiunea ruperii alianței PSD-ALDE e deschisă

Rodica Mitu / 07 aug 2019 / 21:10 Salveaza PDF Comentarii
Vosganian
Descriere foto: Vosganian

Varujan Vosganian a declarat că opțiunea ruperii alianței ALDE-PSD este deschisă.

Varujan Vosganian a spus că au existat discuții cu premierul Viorica Dăncilă despre o posibilă restructurare guvernamentală, reducerea numărului de ministere și alocarea unui număr "considerabil" de portofolii către ALDE-ProRomânia.

"Noi am avut o discuție doar de principiu, pentru că detaliile nu pot fi discutate decât cu domnul Ponta. Am discutat doar această posibilitate în situația în care se va face o restructurare guvernamentală. Ea trebuie să aibă câteva principii. Reducerea severă a numărului de miniștri sub 20, să zicem 19, și alocarea către această structură ALDE-ProRomânia a unui număr considerabil de ministere care să permită să facem o modificare a tipului de politică", a declarat, miercuri seară, la Antena3, purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian.

Întrebat dacă este deschisă opțiunea ruperii alianței PSD-ALDE, acesta a afirmat: „În momentul de față, opțiunea este deschisă".

„Va trebui foarte serios să cumpănim, până la sfârșitul lunii august, cum ar putea să funcționeze această alianță cu doi candidați la președinție. Chestiunea cheie asta este", a mai spus Vosganian.

 

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25