Varujan Vosganian: Opțiunea ruperii alianței PSD-ALDE e deschisă

Vosganian FOTO AGERPRES
Vosganian FOTO AGERPRES

Varujan Vosganian a declarat că opțiunea ruperii alianței ALDE-PSD este deschisă.

Varujan Vosganian a spus că au existat discuții cu premierul Viorica Dăncilă despre o posibilă restructurare guvernamentală, reducerea numărului de ministere și alocarea unui număr "considerabil" de portofolii către ALDE-ProRomânia.

"Noi am avut o discuție doar de principiu, pentru că detaliile nu pot fi discutate decât cu domnul Ponta. Am discutat doar această posibilitate în situația în care se va face o restructurare guvernamentală. Ea trebuie să aibă câteva principii. Reducerea severă a numărului de miniștri sub 20, să zicem 19, și alocarea către această structură ALDE-ProRomânia a unui număr considerabil de ministere care să permită să facem o modificare a tipului de politică", a declarat, miercuri seară, la Antena3, purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian.

Întrebat dacă este deschisă opțiunea ruperii alianței PSD-ALDE, acesta a afirmat: „În momentul de față, opțiunea este deschisă".

„Va trebui foarte serios să cumpănim, până la sfârșitul lunii august, cum ar putea să funcționeze această alianță cu doi candidați la președinție. Chestiunea cheie asta este", a mai spus Vosganian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel