Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Varujan Vosganian: "Nu sunt la USR, dar sunt olimpic. Unii de-acolo cred că li se permite orice"

Într-un interviu pentru DCNews.ro, Varujan Vosganian i-a taxat pe unii membri ai Uniunii Salvați România despre care spune că au impresia că "li se permite orice". 

"Pe mine m-a ajutat foarte mult studiul matematicilor. Am vrut să fac matematică. Tata mi-a spus să nu mă duc la matematică să nu mă fac profesor de țară, cum era pe vremea aia, și să dau la Comerț Exterior. Am dat la Comerț Exterior care s-a desființat în anul în care am dat eu. Am făcut Facultatea de Comerț, am terminat-o. Vă imaginați că eu având o cultură umanistă, pentru că pe vremuri voiam să dau la filosofie, dar s-a desființat și asta, și o cultură matematică, în liceu luam premii naționale la Gazata atematică, mergeam la olimpiade. Nu sunt la Uniunea Salvați România, dar sunt și olimpic la matematică. Sunt câțiva tineri acolo care cred că dacă au fost olimpici li se permite orice și eu le-am spus unora dintre ei că eu când am fost în clasa a XI-a am luat premiul doi pe țară la Gazeta Matematică și cu toate astea nu am avut niciodată veleități să depășesc bunul simț doar pentru că am fost olimpic la matematică odată", a spus Varujan Vosganian. 

"În facultate, am avut probleme cu Securitatea"

"După ce am terminat economia, eu am avut probleme în facultate cu Securitatea, au vrut să mă dea afară la un moment dat, nu m-au dat, dar am luat post la Bragadiru, dar mi-au interzis să predau în facultate sau să merg la Institutul de Econimie Mondială și atunci am rămas economist și am început să scriu articole", a adăugat el.

Vezi aici interviul:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel